HÅLLBARA MATERIAL

MED HÖGA KVALITETSSTANDARDER

HÅLLBARA MATERIAL

Vi är passionerade glasögonbärare. Därför har våra glasögon exakt den kvalitet vi vill ha: högkvalitativa, noggrant polerade material som är CE-märkta och dubbeltestade - allt för att säkerställa en positiv upplevelse. Vi garanterar dig en kontinuerlig kontroll- och utvecklingsprocess, så att vi alltid kan erbjuda dig en​​ testad och uppdaterad kvalitetsprodukt. 

På eyes + more förlitar vi oss dessutom på den höga kvaliteten på våra anställda, som är utbildade i eyes + more Academy inom såväl det traditionella hantverket som den personligt anpassade kundservicen. Våra medarbetare får lära sig att förstå och ge råd om glasögon som en modeaccessoar. Först när du lämnar vår butik som en nöjd kund är vårt jobb klart!

VÅRA GLAS

VÅRA GLAS

För oss kommer den visuella komforten i första hand, och vi håller ett skarpt öga på kvaliteten på våra glas. I en kontinuerlig process kontrolleras och vidareutvecklas materialen, så att vi alltid kan erbjuda dig en testad och uppdaterad premiumprodukt. 

Vi använder endast moderna plastglas, som tack vare sin lätthet har en hög användarkomfort samtidigt som de är extremt hållbara. Vi erbjuder både enkelslipade och progressiva glas - men vad är egentligen skillnaden mellan dessa? 

Enkelslipade glas

ENKELSLIPADE GLAS

Enkelslipade glas används när du behöver avstånds- eller läsglasögon. På grund av en jämn fördelning av styrka över hela glasytan är dessa uttryckligen lämpliga för att korrigera närsynthet eller långsynthet.

Progressiva glas

PROGRESSIVA GLAS

När det gäller klassisk ålderssynthet minskar ögonlinsens elasticitet, så att avstånden mellan nära och långt intervall inte längre kan fokuseras optimalt. Detta är en naturlig process som ofta inte kan korrigeras med glasögon med endast en styrka. Här kommer progressiva glasögon in, vilka genom en beprövad glasdesign med naturlig synprocess täcker olika synstyrkor och gör det möjligt för dig att se på alla avstånd.

Ett glas till allt – den övre delen av glaset är utformat för syn på långt avstånd, det nedre området för närbild. Däremellan innehåller progressiva glas styrkor för olika mellanliggande områden, som alla är flytande kopplade till varandra och en glidande, sömlös överblick av när och fjärran. Hos eyes + more använder vi bara det progressiva glaset Essence Individual och garanterar dig därmed största möjliga synfält som linsen erbjuder.

TERMINGLASÖGON

Terminalglasögon går bortom möjligheterna med en klassisk enkel styrka eller progressiva glas för arbetsplatser med jobb framför datorskärm. För varje arbetspass kan du lindra dina ögon i ditt dagliga yrkesliv. Inom ditt arbetsområde kan terminalglasögonens design anpassas, vilket skapar ett definierat visuellt avstånd från 40 cm till 4 m. Dessutom är alla terminalglas från eyes + more utrustade med speciella Digital Blue blåljusfilter.

Terminalglasögon

En behandling som filtrerar bort irriterande blått ljus när du använder dig av alla digitala medier och omedelbart skyddar ögats lins, och i synnerhet ögats näthinna på ett hållbart sätt. Beroende på kraven på din arbetsplats skiljer vi mellan kontorsglasögonen Screen, Dialog och Room, som uttryckligen är utformade för olika visuella avstånd. Dessutom erbjuder vi dig också vår Office Single Vision. Dessa är ett par klassiska glas med en styrka, som även är utrustade med blåfilter.

Terminalglasögon

VÅRA BÅGAR

Till våra bågar använder vi olika material för att kunna erbjuda dig typanpassade glasögon som passar alla stilar. Därför använder vi både acetat, rostfritt stål och även titan.

VI KAN ÄVEN ERBJUDA

VI KAN ÄVEN ERBJUDA

acetat är en naturlig produkt som erhålls från bomull. Under tillverkningsprocessen mals detta in i den organiska massacellulosan, blandas med ättiksyra och färger och bearbetas till acetatplattor. Från dessa plattor skärs sedan bågarna ut till våra glasögon.

Oändliga kombinationsmöjligheter och färgvariationer gör detta material till en allroundfavorit. Tack vare dessa flerskiktsacetater kan du alltid välja mellan en mängd nya, toppmoderna glasögonbågar hos eyes + more.

ROSTFRITT STAL

På grund av sina specifika egenskaper är rostfritt stål särskilt lämpligt för glasögontillverkning. Det är korrosionsbeständigt, robust och samtidigt väldigt flexibelt. Glasögonbågar av metall erbjuder därför ett enormt utrymme för variation – från klassiska, enkla modeller till lekfulla varianter. Med hjälp av speciella materialblandningar kan dessutom olika färg- och struktureffekter uppnås.

TITAN

Tack vare sin höga stabilitet är titan idealiskt för glasögonproduktion. Ju högre andel titan, desto högre kvalitet på glasögonbågen. Samtidigt är titanglasögon mycket lätta och erbjuder därför en hög bärkomfort. Dessutom är titanbågar särkilt lämpliga för allergiker.