PROGRESSIVA GLASÖGON

Din allt-i-ett-lösning

PROGRESSIVA GLASÖGON

Om du märker att du inte längre kan se skarpt både nära och på avstånd kan progressiva glasögon vara den perfekta lösningen för dig. Progressiva glasögon, även kända som multifokala glasögon, kompenserar för flera synnedsättningar och kombinerar långdistans- och läsglasögonen i ett enda par glasögon. Således möjliggör de progressiva glasögonen bekväm och felfri syn i när och fjärran utan att behöva byta glasögon. På den här sidan lär du dig allt om progressiva glasögon.

PROGRESSIVA GLASÖGON

PROGRESSIVA GLASÖGON: ERBJUDANDE FRÅN EYES + MORE

Med en uppsättning av 3 sparar du ännu mer när du köper dina progressiva glasögon: Således betalar du bara 5 799 kr för 3 progressiva glasögon.

Du kan enkelt boka tid online för en synundersökning, få råd från vårt team eller ta ett syntest på plats.

HÖGKVALITATIVA OCH PRISVÄNLIGA PROGESSIVA GLASÖGON

Hos eyes + more hittar du högkvalitativa, progressiva glasögon till oslagbara priser. Oavsett vilken båge du väljer kostar våra progressiva glas alltid 2 899 kr - allt inkluderat med högsta möjliga kvalitet. Då vi vill att alla ska ha råd att köpa glasögon hos oss, har vi alltid ett erbjudande för progressiva glasögon. 

Progressiva glasögon

PROGRESSIVA GLASÖGON TILL ETT KOMPLETT PRIS - UTAN DOLDA KOSTNADER!

I vårt allt-i-ett-paket ingår progressiva premiumglas, en valfri märkesbåge, antireflexbehandling samt valfria tillägg såsom tonade glas eller blåljusfilter. 

Progressiva glasögon
Vår progressiva glasögongaranti

VÂR PROGRESSIVA GLASÖGONGARANTI

Hos oss får du en individuell anpassning av dina progressiva glasögon, en hög bär- och synkomfort och för ännu mer säkerhet en 90-dagars nöjdhetsgaranti. Övertyga dig själv och låt oss ge dig råd som progressiva experter i vår butik!

Oavsett om det är runt eller fyrkantigt, ovanligt eller klassiskt – välj dina nya progressiva favoritglasögon från över 1000 bågar.

FÖRDELARNA MED EYES + MORE

FÖRDELARNA MED EYES + MORE

  • Oslagbart lågt pris: Se några av våra glasögon här. Välkommen in till butiken för vårt hela sortiment! för endast 2 899 kr
  • Allt ingår i priset: premiumglas, antireflexbehandling, Ytterligare ytbehandlingar som t.ex. tonat glas eller ett filter för blått ljus finns tillgängligt
  • Högsta komfort- och bekvämlighet
  • Högsta bär- och användarbekvämlighet
  • Skulle du inte vara nöjd så kan du byta ut eller lämna tillbaka dina nya glasögon, så får du pengarna tillbaka i upp till 90 dagar efter ditt köp

PROGRESSIVA GLASÖGON VANLIGA FRÂGOR

Progressiva glasögon, även kända som glasögon med flera styrkor eller multifokala glasögon, består av ett specialdesignad glas och möjliggör skarp syn på alla avstånd. Progressiva glasögon möjliggör därför en optimal och smidig synupplevelse på både när och fjärran.

Progressiva glas har fördelen att möjliggöra skarp syn från ett avstånd (övre område) till nära håll (nedre området) på grund av flera styrkor i glaset, som glider in i varandra. Dessa övergångar är flytande och inte synliga. De progressiva glasögonen är lämpliga som en perfekt allt-i-ett-lösning för alla som behöver läsglasögon utöver sina enkelslipade glasögon, eftersom de kombinerar fördelarna med båda i ett par glasögon och därmed blir oumbärliga i vardagen.

Ögonlinsen buktar ut för att se skarpt på nära håll. Med åldrandet, från en ålder av cirka 40 år, minskar denna förmåga alltmer hos varje person. Det betyder att alla behöver läsglasögon eller progressiva glasögon någon gång. De flesta är mellan 35 och 50 år. Detta kallas också ålderssynthet eller presbyopi på fackspråk. Fokusering fungerar bara då om objektet hålls längre bort. Eftersom armlängden snart inte längre är tillräcklig behöver varje person läsglasögon eller progressiva glasögon någon gång. Så om du försöker placera föremål som tidningen eller en bok med armen längre bort för att kunna läsa eller se dem korrekt, är detta en indikator på att du kan behöva progressiva glasögon.

I följande bild synliggörs de områden som används i en progressivt glas. Området med tydlig syn går brett från det långsiktiga seendet till närsynsområdet. I sidled från mitten och nära håll finns det teknisk oskärpa. Dessa behövs inte när man ser.


Progressiva glasögon är ett universellt visuellt hjälpmedel för vardagliga områden i livet:

  • Genom långdistansområdet kan du se avslappnat ut i fjärran,
  • genom mittenområdet kan du se mellanavstånd,
  • genom det undre området kan du bekvämt se på nära håll. De olika områdena är förbundna på ett flytande sätt med varandra och möjliggör en glidande, steglös syn från avstånd till närhet

Progressiva glasögon kan snabbt bli dyra när det gäller pris. Varför är det så? Många glasögontillverkare köper de progressiva glasen från många olika leverantörer av progressiva glas, och beställer endast små mängder där, vilket resulterar i ökade priser på glasen. Om du sedan måste betala extra för en varumärkesbåge och finish spenderar du snabbt en halv förmögenhet. Vi på eyes + more vill erbjuda progressiva glasögon för alla till ett överkomligt pris – utan att behöva offra kvalitet. Det är därför vi samarbetar med en glastillverkare som producerar högkvalitativa progressiva premiumglas. På grund av de stora kvantiteterna vi köper kan vi garantera ett överkomligt pris och högsta kvalitet för våra kunder.

Det progressiva glaset har lätt suddiga områden i kantområdena. Det är helt normalt. Men när du köper progressiva glasögon bör du se till att dessa kantområden reduceras till ett minimum. Genom att välja ett extra brett synfält reduceras de suddiga områdena i kanten av de progressiva glasen till en knappt märkbar nivå. Många optiker erbjuder olika glas med olika synfältsbredder. Som ett resultat kan priset på de nya glasögonen variera kraftigt och snabbt drivas upp. Progressiva glasögon behöver inte längre vara dyra. Hos eyes + more kostar progressiva glasögon med ett extra brett synfält endast 2 899 kr. Det som kanske låter lite tekniskt till en början har liten inverkan på valet av den nya favoritbågen i slutändan. När du väljer den nya progressiva glasögonbågen bör du bara se till att glasens höjd inte är för smal så att en optimal synupplevelse är möjlig. Annars är mottot här: Du kan bära det som behagar och understryker den personliga stilen.

På eyes + more, den progressiva glasögonexperten, hittar du många moderiktiga och högkvalitativa progressiva glasögon för endast 2.899 kr – allt ingår! Vi har över 200 butiker i Tyskland, och våra lokala butiksteam ger dig gärna råd.

Denna fråga är svår att svara på, eftersom tillvänjningen till glasögon med flera styrkor varierar från person till person. Medan vissa människor inte märker någon skillnad och behärskar sin vardag direkt med de nya progressiva glasögonen, behöver andra en anpassningstid på två till tre veckor. Om de progressiva glasögonen sätts på för första gången kan en liten förändring kännas först. Detta gäller normalt: Ju oftare glasögonen bärs, desto snabbare kan du vänja dig vid de nya visuella intrycken.