KVALITETSGLASÖGON TILL ETT FAST PRIS

KVALITETSGLASÖGON TILL ETT FAST PRIS

Endast hos oss: Glasögon av hög kvalitét med paketerbjudanden och fasta priser. Det vi erbjuder dig är ett mycket bra komplettpris, där allt ingår utan extra kostnader. Detta gör att du kan bortse från prislappen och blicka in i vårt stora fina sortiment av bågar.

Hos oss kostar ett par enkelslipade glasögon-oavsett styrkor- 1299 kr och progressiva glasögon 2899 kr. Vi har väldigt prisvänliga erbjudanden, se själv! Du får dina glasögon till ett bra pris och slipper gå ner i kvalitétsstandard.

EYES + MORE GLASÖGON GER DIG GLÄDJE, FRIHET OCH PERSONLIGHET

EYES + MORE GLASÖGON GER DIG GLÄDJE, FRIHET OCH PERSONLIGHET

GLASÖGON ÄR SÅ MYCKET MER ÄN ETT VISUELLT HJÄLPMEDEL

Har du flera par skor, väskor och klockor men bara ett par glasögon? Du är inte ensam. För oss är glasögon mer än ett visuellt hjälpmedel. Det är något som definierar vem du är och präglar din personlighet. Vi har något för alla tillfällen- jobb, fest, fritid och aktiviteter. 

VÄLJ MELLAN FLERA FAVORITBÅGAR

Tack vare våra attraktiva priser kan du unna dig flera par glasögon. Skräddarsy ditt glasögonpaket efter dina önskemål och behov. Vi har ett stort utbud av bågar i olika färger, modeller och material. Vi levererar modern design och hög kvalitét. Våra högkvalitativa glas ger dig en hög komfort tack vare bra ytbehandlingar och brett synfält.

Eyes+more har alltid fasta priser och förmånliga paketerbjudanden. Välj tonade glas utan extra kostnad. Vi är övertygade om att dina glasögon från eyes+more kommer att bli din favoritaccessoar vid alla tillfällen.

90 DAGARS KUNDNÖJDHETSGARANTI

90 DAGARS KUNDNÖJDHETSGARANTI

Vårt mål är att göra dig glad med våra glasögon från eyes + more. Skulle du ändå inte vara nöjd med ett av dina glasögonpar kan du byta ut dem till en annan modell eller lämna tillbaka dem till oss, så återbetalar vi inköpsbeloppet i upp till 90 dagar efter ditt köp.

Dessutom erbjuder vi dig två års produktgaranti. Om dina glasögon inte fungerar för dig eller om de har ett fabrikationsfel, kan vi erbjuda ersättning eller lämplig reparation. (*Ovannämnda pris gäller inte sportsolglasögon med clip-ins, i den mån dessa köps med glas för att korrigera ett synfel.)